Calcium Pyruvate

Minskar kroppens fetthalt och förbättrar kroppssammansättningen genom att påverka fettförbränningen och viktminskningen till det bättre. Intag av pyruvat i form av alciumpyruvat ökar energin, muskelkraften och uthålligheten under diet, därmed ökar du motivationen.
Pulverlösning. Kalciumpyruvat 100%.

 

ALA Liponsyra

Alfa liponsyra har en mängd positiva hälsobringande egenskaper såsom ökad skydd mot fria radikaler dvs kraftfull antioxidant, fettförbränning och minskat sockersug. Bidrar till att hålla blodsockret på hälsosamma nivåer tack vare tillägget av biotin och krom. Dagligt tillskott för att hälsosamt aktivt liv. 400 mg alfa liponsyra per 2 kapslar. 120 kapslar.

 

Carnitin

Utan karnitin ingen komplett fettförbränning. Karnitin är ingen begränsad faktor under normala förhållanden eftersom allt karnitin vi behöver finns i kroppen. Men om du tränar hårt och/eller har en strikt kosthållning kan karnitinnivåerna bli den begränsade faktorn i fettförbränningskedjan och energiproduktionen. Innehåller för kroppen lättupptaglig karnitin i form av karntintartrat. Dagligt tillskott för ett hälsosamt aktivt liv. 750 mg karnitintartrat per 2 kapslar.

 

Carbo Fat Burn

Fyra välbeprövade kliniskt testade ingredienser som bokstavligen svälter ut kroppsfettet, bromsar kolhydraters fettbildning och bränner kalorier. Innehåller förutom extrakt från vetegroddprotein och modifierad chitosanpolysackarider, japansk brunalgextrakt med fucoxanthin och extrakt från japanskt te. Dessa ämnen tillsammans har fantastiska antioxidativa och fettförbrännande egenskaper.

 

ALC

Förutom som ett komplement till fettförbränningen så får du ut mer av detta karnitintillskott tack vare acetyl-l-carnitin, acetylerad estrifierad l-karnitin. I sin ättiksyrebundna form är den mer aktiv när det gäller fokusoch koncentration, och förstärker tillväxtfaktorer genom att motverka sänkningen av sexhormoner direkt efter träningen. Dagligt tillskott för ett hälsosamt aktivt liv. 500 mg ALC per kapsel.

 

Active body trim CLA

CLA konjugerad linolsyra är fettsyror som finns naturligt i små mängder nötkött och mjölkprodukter. Denna produkt innehåller konjugerad linolsyra från tisteolja. CLA är en blandning av två linolsyraliknande fettsyror som aktiverar frisättningen av inlagrat fett och gör det tillgängligt som energi för musklerna samt stimulerar immunförsvaret.

Ripped Burn

Olika typer av viktminskningspreparat har funnits på marknaden i många år. Nu har forskning och utvecklingsteamet från Self Omninutrition valt ut och funnit de substanser som enligt studier och erfarenhet fungerat bäst, och skapat en helt unik och kraftfull produkt med över 20 naturliga substanser.
Ripped burn verkar på en mängd olika sätt, allt för att underlätta din fettförbränning.
Den ökar frisättningen av fett från fettcellerna, den är uppiggade så att du kan träna hårt under diet och den minskar sötsug och aptit. Eftersom mer energi kan tas från kroppsfett är den också muskelbesparande. Det som verkligen gör produkten unik är att den också ökar den basala ämnesomsättningen så att du bränner mer kalorier även i vila under hela dygnet.

 

SYNERLIN

FETTFÖRBRÄNNING NÄR DET ÄR SOM BÄST! Energigivande formula som dessutom för en snabbare viktminskning assisterar kaloriförbränningen. Innehåller en välbeprövad formel som ökar vakenheten, pumpfrekvensen och muskeltonus. Motverkar trötthet som dieter medför, därmed ökar du motivationen. Innehåller koffein.

 

Micro whey DIET

För personer med fettminskning som målsättning. Lättsmällt och lättupptagligt vassleprotein med växtfiber och fettförbrännande faktorer. Ger en mättnadskänsla som varar längre och lämpar sig utmärkt för personer som smidigt vill skapa ett kaloriunderskott utan att minska på proteinintaget. Finns i 3 goda smaker ”bara att blanda med vatten”.