Recovery 50

För en fettfri muskeluppgång krävs det en balanserad kost och att kroppen återhämtar sig efter ett träningspass. Vassleprotein, kolhydrater, vitaminer och mineraler samt viktiga aminosyror enad i en produkt, med balanserad förhållande mellan protein och kolhydrater. Finns i 3 god smaker ”bara att blanda med vatten”.

 

Super Gainer

Med en rejäl dos kreatin och glutamin understöds muskelutvecklingen och återhämtningen. Enad med vassleprotein, kolhydrater, vitaminer och mineraler för en komplett viktöknings- och återhämtningsdryck som passar alla hårt idrottande personer. Finns i 3 goda smaker ”bara att blanda med vatten”

 

Active Whey Gainer

Målsättning ”viktökning & återhämtning” då krävs det extra kalorier i form av lättupptagliga komplexa kolhydrater och protein. Vassleprotein, kolhydrater, vitaminer och mineraler samt viktiga aminosyror. Perfekt efter träningen. Finns i 6 goda smaker ”bara att blanda med vatten”.

 

Just Carb

Rena kolhydrater för alla idrotter som kräver ett lättsmällt och lättupptagligt energitillskott. Maltodextrin som går att blanda i höga koncentrationer utan att magen protesterar. Naturell utan tillsatt arom.

 

Just Dextro

Druvsocker som ger ett snabbt energipåslag. Kolhydraterna kan tillsättas till vad som helst för att öka energimängden. Naturell utan tillsatt arom.

 

Carbo Power

Ultimata sportdrycken med en perfekt kolhydratprofil i en isotonisk formula med vitaminer, samtliga elektrolyter och myomineral som håller orken på topp. Snabbverkande och effektiv direkt före, under eller efter träning. Smaksatt pulverlösning ”bara att blanda med vatten”. Fettfri.

 

Fitness Gainer

Utan tillsatt aspartam och andra artificiella sötningsmedel. Extra kalorier i form av lättupptagligt för kroppen kolhydrater och vassleprotein, och lämpar sig utmärkt för idrottare som smidigt vill få i sig extra kalorier utan sötningsmedel. Perfekt efter träningen. Finns i 3 goda smaker ”bara att blanda med vatten”.