MWA med Stevia

Micro whey active nu med Stevia.
Stevia är ett naturligt sötningsmedel från växten Stevia rebaudiana. Växten innehåller söta ämnen så kallade Glykosider, dessa är ca 300 ggr sötare än socker och har en mjuk och fin sötma. Den 2 december 2011 blev stevia godkänt som sötningsmedel, Den 3 december lanserade SELF vår storsäljare Micro Whey Active med Stevia för dom som vill ha ett naturligt sötningsmedel.
Finns i två goda smaker Choklad och Kokos/Choklad.
Stevia ger inga kalorier, blodsockerpåverkan eller Insulinpåslag.

 

 

Micro Whey Active

Perfekt proteinkälla för alla personer med aktiv livsstil. Lättsmällt och lättupptagligt för kroppen. 100% vassleprotein förstärkt med aminodipeptider. Endast 0,3% fett i färdig dryck. Finns i 10 goda smaker ”bara att blanda med vatten” samt en naturell utan tillsatt arom.

 

Micro Whey Active Pancake

 

Micro Whey Lactose Free

Perfekt proteinkälla dig som är extra känslig mot laktos. Lättsmält och lättupptagligt för kroppen.
100% laktosfri vassleprotein förstärkt med aminodipeptider. Endast 0,3% fett i färdig dryck.
Finns i 3 goda smaker choklad, jordgubb och vanilj ”bara att blanda med vatten”. 1kg

 

Casein

Tiden är dyrbar mellan måltider och träning, även under natten. Med en riktig långsam tillförsel av aminosyror från kaseinprotein lämnas inget åt slumpen, musklerna kommer alltid ha tillgång till byggmaterial. Tack vare långsamt upptag kan mer protein tas i samma drink. Finns i 3 goda smaker ”bara att blanda med vatten”.

 

SOY protein

Proteintillskott för alla personer med aktiv livsstil som ställer krav på vegetarisk proteinkälla. Baserad på specialbehandlat sojaisolat där de s.k östrogenliknade ämnen har renats bort. Lättsmällt och mättande, perfekt som mellanmål. Finns i 3 goda smaker sötad med stevia ”bara att blanda med vatten” samt en naturell utan tillsatt arom.

Day & Night

En burk 2 proteiner.

Olika proteinkällor har olika egenskaper, Bland annat så skiljer sig hastigheten på upptaget. Vassleprotein tas upp väldigt snabbt och passar därför perfekt att ta efter träningen när dina muskler är hungriga efter uppbyggande aminosyror. Vid andra tillfällen på dygnet så är ett långsammare protein att föredra då det ger ett jämnare tillskott av aminosyror till muskulaturen. Ett långsamt protein är som bäst att ta innan sänggående då det håller nivåerna av aminosyror upp i flera timmar efter intag. Eftersom det är på natten återhämtning och tillväxt sker är det mycket viktigt att kroppen har tillgång till aminosyror då.

Påse 1 ( Vassleprotein)
Lättupptagligt snabbverkande protein – Tas efter träningen

Påse 2 ( Mjölkprotein med Micellulärt Kasein)
Fullvärdigt protein med Långsamt upptag ( upp till 8h) – Tas innan läggdags

SELF Protein&Energy BAR

UTAN TRANSFETT!
CHOCCO (chokladsmak)
BANANA-CHOCCO (bananchoklad)
Soft proteinbar med extra kakaoöverdrag.
Perfekt som ett proteinrikt mellanmål, eller under återhämtningsfasen.

100% vassleproteinkälla, kakaoöverdrag.
Fri från sockeralkoholer och fiberbulk.
Inget aspartam eller andra artificiella sötningsmedel.
64g

 

Fitness Protein

Vassleprotein utan tillsatt aspartam och andra artificiella sötningsmedel. Perfekt proteintillskott för alla personer med aktiv livsstil. Lättsmällt och lättupptagligt för kroppen. Förstärkt med aminodipeptider och lämpar sig utmärkt för idrottare som smidigt vill få i sig extra protein utan sötningsmedel. Finns i 3 goda smaker ”bara att blanda med vatten”.